Första skolveckan

Onsdag: Efter att Anneli hade hälsat oss välkomna tillbaka gick vi in till klassrummet och hade samling. Vi började med att berätta vad vi hade gjort på sommarlovet. Sedan gick vi igenom schemat m.m. Efter det skrev vi på ett papper om oss själva som vi senare ska sätta upp i vårat nya klassrum. Efter rasten ritade vi ett pussel om vad vi hade gjort i sommar. I slutet av dagen åt vi glass från glassbilen.

P1010572

Torsdag: Första lektionen gjorde vi klart pusslet för vi blev inte riktigt klara med det i onsdags. Sedan fick vi redovisa vad vi hade målat. Några ämnen som vi kom igång med var matte, idrott, engelska och So. På So:n läste vi om Sveriges natur- och kultur landskap.

P1010577

P1010578

Fredag: Idag började vi med att jobba i våran nya Dagsbok, Vi arbetade med alfabetet. Efter rasten åkte vi buss till slöjden. På syslöjden arbetar vi med ett självporträtt av broderi och på träslöjden fick vi göra lite vad vi ville. Efter det hade vi lunch och mat rast. Sedan hade vi matte med Amra, och vi jobbar med bråk. Nu har vi bild. Vi målar namnskyltar som vi ska ha i nya klassrummet. I  slutet av dagen ska vi ha svenska och då ska vi läsa.

av: Signe Axelzon och Wilma Ardryd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *